Knagersflat: help jij onze knaagdieren aan een nieuw onderkomen?

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 995 (108%)

Maak onze knagertjes superblij! Laat ze naar hartenlust graven, klimmen en klauteren in hokken waarin dat kan. Wij zouden graag samen met jou de eerste ‘torenflat met drie appartementen’ willen aanschaffen voor gerbils, hamsters of muizen. Deze speelkamers zijn niet alleen fijn voor de dieren, maar ze zijn ook praktisch voor onze vrijwilligers die de dieren verzorgen en de dierenverblijven schoonmaken. 

Zorg jij ervoor dat onze knagers lekker kunnen spelen?

De flat bestaat uit drie gestapelde kooien die speciaal voor ons worden gemaakt. Een kooi (zie foto) is 80 cm breed en 50 cm diep en hoog. Met zijn drieen staan ze verhoogd op een onderstel. De kooien hebben een trespa bodem, dak en achterwand en de zijkanten zijn voorzien van plexiglas. Elk hok heeft een lig- en voerplank aan de achterwand. In de toekomst is het mogelijk meerdere van deze stellingen naast elkaar te plaatsen.

Bekijk alle
01-05-2019 | 14:37 Offline hebben we verschillende donaties ontvangen voor de Knagersflat! Waaronder een gift van adoptanten, statiegeld van de Albert Heijn, een aantal donatiepotten een een mooi bedrag van een kerk bij ons uit de buurt! Enorm bedankt!
18-04-2019 | 12:03 Omdat mijn kleindochter vrijwilliger is bij het knaagdier centrum, naast haar baan.
12-04-2019 | 15:31
11-04-2019 | 13:47
09-04-2019 | 17:12 Ik vind het heel goed dat het Knaagdierencentrum zo goed bezig is met dierenwelzijn, zodat de knagers een prima tijdelijk huisje hebben totdat ze geadopteerd worden 👍
Bekijk alle

Donateurs bedankt!

03-05-2019 | 09:47 Het is gelukt: de gerbils, hamsters en muizen kunnen verhuizen! Dankzij jullie giften kunnen zij in hun nieuwe torenflat met drie appartementen straks heel fijn spelen. We zijn erg dankbaar voor alle donaties en acties die zijn opgezet en ervoor hebben gezorgd dat we het bedrag bij elkaar hebben gekregen! Het is de eerste torenflat en in de toekomst is het mogelijk meerdere versies als stellingen naast elkaar te plaatsen. De flat wordt nu speciaal op maat voor ons gemaakt. Als deze af is, delen wij de foto’s van de flat met de dieren erin.
Lees meer