In actie voor alle knaagdieren!

Laura Kroon
Qr
van totaal € 50 (20%)

Ik ben zo dol op knaagdieren en ben deze actie gestart om een klein bedrag op te halen voor het Knaagdierencentrum in IJmuiden!

Met dit bedrag kunnen diverse dingen worden gekocht die nodig zijn voor de verzorging van de dieren, maar ook om ze te verwennen met een extra lekkere portie hooi, knusse huisjes of warme dekens. Doneren kan via deze website, maar mag ook in het potje worden gestopt!

Omdat ik dankbaar ben voor elke donatie, mag ieder die heeft gedoneerd vragen naar een door mij gemaakte persoonlijke limerick over een van zijn of haar huisdieren.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
11-06-2020 | 21:55
Bekijk alle

De foto's van de dieren

10-06-2020 | 10:00 Wist je trouwens dat een aantal foto's van de dieren die ik heb gebruikt voor de actiepagina, ook echt dieren zijn die in het knaagdierencentrum hebben gezeten? 
Lees meer