Knaagdierencentrum in IJmuiden

Wil jij je graag inzetten voor Knaagdierencentrum in IJmuiden? Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie (zamel bijvoorbeeld geld in voor je verjaardag, of doe een sponsorloop), steun de actie van iemand anders, of doe mee aan een van onze projecten. Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar voor jouw steun!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
"Ik begreep het allemaal niet, ik zat in een tuin met heel veel soortgenootjes. Iedere maand kreeg ik er babys bij en soms wist ik niet hoe ik dat allemaal moest verzorgen. Doordat ik niet de enige was in deze sitiuatie was het eten schaars en was het water soms op. Om mij heen werd de groep steeds groter en begonnen de jongens onder ons ook te vechten. Gelukkig kwam er een dag dat er ingegrepen werd en wij daar weg gehaald werden. Wij hebben nu een fijn schoon hok en een heleboel eten en drinken, maar vooral geen zorgen meer over onze kindertjes. Als ik het goed gehoord heb krijgen wij nu ook een fijne plek met heel veel aandacht en liefde. Opgelucht rek ik mij nog even lekker uit." Bovenstaande verhaal komt helaas komt zo vaak voor... Ook nu weer hebben wij een groep van 14 konijnen gered uit een vreselijke situatie. 7 van de vrouwtjes zijn inmiddels bevallen en daardoor hebben wij nu meer dan 30 jonge konijntjes rondlopen! Deze komen over een tijdje allemaal ter adoptie op onze website maar voor nu is het hard werken om ze te verzorgen….Vooral in deze corona tijd! Wij doen dat met liefde en willen uiteraard niet klagen maar het voer is niet aan te slepen en straks moet al dit jonge grut gevaccineerd, gecastreerd en gechipt worden. Dus daarom hopen wij weer op  financiele steun van jullie. Helpen jullie mee?
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik kom in actie
Bekijk alle

Donateurs bedankt!

20-04-2020 | 08:00 Geplaatst op: Help ons na inbraak Knaagdierencentrum Wat zijn wij jullie dankbaar hoe massaal en snel jullie hebben gedoneerd. Geweldig! De dieren bij ons zijn inmiddels weer bijgekomen van de schrik en zijn gelukkig weer helemaal zichzelf. We hebben ze extra veel aandacht en lekkers gegeven om het vertrouwen in de mens weer terug te krijgen. Mede dankzij jullie donaties konden wij ze dit lekkers en speelgoed geven. Heel erg bedankt voor alle lieve woorden en donaties!
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

02-07-2020 | 23:07 Aan: Help mee met de zorg voor jonge konijntjes